Lørdag var jeg meget opsat på, at finde postkort, plakater, bøger og anden inspiration. Jeg var så målrettet i min søgning, at jeg slet ikke opdagede, hvor mange fortællinger der er i Berlin, hvis jeg bare er åben overfor inspirationen – fremfor at fremtvinge den.

Efter den erkendelse, åbner jeg lørdag aften tilfældigt guidbogen om Berlin og ud falder der et skønt Friedrich Nietzsche postkort – som jeg fik med, da jeg lånte bogen. Så kan man da virkelig tale om at “kører over grænsen efter ord”.

I dag har jeg bl.a. besøge nogle butikker og afleverer penneholdere og danske postkort. Jeg valgte totalt at ignorere alle sprogbarriere og det faktum, at jeg næste ikke taler tysk. Det har givet visse udfordringer, store grin og nogle måske helt fantastiske kontakter.

(Visited 292 times, 1 visits today)