Jeg sad før sommerferie og så en kort udsendelse på Ted Talk om en iværksætter, der havde besluttet sig for at stå op hver morgen kl. 04.30, for at få mere tid til sig selv og sin virksomhed.

I løbet af ferien blev jeg mere og mere afklaret omkring, hvilke tilvalg og fravalg jeg skulle lave, for at kunne gøre det samme.

Så mandag morgen stod jeg op kl. 04.30.
Der var stille, meget stille, i vores ellers så aktive lille hus. Jeg fandt dette citat i min søgen efter motivationen til at komme godt i gang med dagen:

“Forandringer indtræffer kun, når vi gøre noget, der er I strid med det, vi plejer at gøre”
Paulo Coelho

Jeg lod min cykel stå i garagen og gik på arbejde. Det er nu blevet hverdag og hvad betyder det egentlig? Og hvad er det jeg gerne vil lave om i min hverdag?
Jeg bliver ofte fanget af uforudset tidsnød i min hverdag og som igen presser mine tidsmarginer. Dette konstante tidspres, vil jeg meget gerne lave om på.

De næste 21 dage vil jeg prøve, at skabe en forandring, der flytter ved min opfattelse af tiden. Og samtidig vil jeg gerne, finde mere tid til mig selv – hvis det er muligt.

Jeg har lavet nogle få og klare mål, som jeg håber er realistiske for de næste 21 dage. Et af de primære mål for Citatfabrikken er:
Indtastningen af 600 nye danske og 600 nye engelske citater, så du kan allerede nu glæde dig, til en masse ny inspiration.

Mandag – dag nr. 1
Det var en fantastisk fornemmelse, at sidde på sit arbejde med en følelse af, at være foran, selvom jeg havde været på ferie i næsten 3 uger. Og jeg gik hjem kl. 14.30, så der var tid og overskud til familie – igen med god samvittighed.

Tirsdag – dag nr. 2
I dag tirsdag, var jeg så ude på en inspirerende og meget tidlig morgentur med en god veninde, som samtidig er en indsigtsfuld coach . Hun fik stillet nogle rigtig indsigtsfulde og skarpe spørgsmål. Det var på alle måder en inspirerende tur for os begge.

(Visited 324 times, 1 visits today)