Få opskriften til et heldigt liv. Det kan nås endnu :-).

Foredrag af far og datter, Lone & Claus Drewes, torsdag den 16 marts fra kl. 19 – 21 på Remisen i Randers.
I foredraget heldet, livet og citaterne fortæller Lone & Claus Drewes om, hvordan du kan forbedre kvaliteten af dine oplevelser på en seriøs måde, der bestemt ikke bliver kedelig. Kom og oplev et humoristisk festfyrværkeri af livsglæde.

Foredraget handler konkret om at lære at blive mere bevidst om at skabe en god oplevelse for sig selv og gøre den bedre ved at dele den med andre. Det giver øget livskvalitet både psykisk og fysisk.
Du kan selv opsøge heldet.

”Vi vil give deltagerne i foredraget inspiration til selv at se, hvor heldige de er, og vi vil lære dem at opsøge heldet og værdsætte uheldet som et grundvilkår for, hvordan kan de ellers værdsætte, hvor heldige de er”, siger Lone Drewes.

Claus Drewes og skuespilleren Jens Okking arbejdede sammen i Randers under Randers skandalen og fandt i deres venskab en fællesnævner – nemlig deres held. De har begge følt sig heldige på trods af livskriser og har forstået, hvor sårbart, værdifuldt og vidunderligt livet også er.

Lone & Claus tror på valget, og det er for dem et heldigt valg. De har lært at komme igennem deres livs tsunamier med heldet i behold. Hvordan det er muligt, vil de fortælle meget mere om til foredraget om heldet, livet og citaterne.

Tidspunkt
Torsdag den 16 marts fra kl. 19 – 21

Sted
Beboer Og Aktivitetshuset Remisen
J.V. Martins Plads 3
8900 Randers

Billetpris
Kr. 100

Køb billet
Klik her for køb af billet

Tilmelding på
E-mail: lone@citatfabrikken.dk
Tlf: 21485282

(Visited 789 times, 1 visits today)