[et_pb_section fb_built=”1″ admin_label=”section” _builder_version=”3.22″][et_pb_row admin_label=”row” _builder_version=”3.25″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_text admin_label=”Text” _builder_version=”4.4.5″ header_2_line_height=”1.4em” background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” hover_enabled=”0″]

Kan du mærke det?
Julen nærmer sig med hastige skridt.

Det er ikke nogen hemmelighed, at selvom rigtig mange glæder sig til julen, så er der også rigtig mange opgaver, der presser sig på i december, inden julefreden forhåbentlig sænker sig over os.

Med familie, venner og netværk kan det måske være svært, at finde på ideer til personlige, sjove og inspirerende julehilsner til alle de mennesker, som betyder noget for os. Julen 2020 bliver også en jul, hvor vi måske på grund af corona, ikke får set så mange af de mennesker, så står os nær, hvilket gør en personlig hilsen desto mere vigtig.

Vil du også gerne sende en personlig julehilsen i år?
Uanset om du skriver et julekort, sender en sender en sms eller en mail, vil det være rart med en personlig hilsen. Engang imellem kan det dog være en udfordring, at finde den helt rigtig formulering.
På Citatfabrikken kan du finde mange personlige, sjove og varme citater, som måske kan indgå i din julehilsen.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row column_structure=”1_2,1_2″ _builder_version=”4.4.5″][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”4.4.5″][et_pb_text _builder_version=”4.4.5″]

Du kan finde skønne Peter Plys citater

[/et_pb_text][et_pb_image src=”https://citatfabrikken.dk/wp-content/uploads/2020/12/plys-citat.png” title_text=”plys-citat” _builder_version=”4.4.5″][/et_pb_image][et_pb_button button_url=”/citater/forfatter/peter-plys/” button_text=”Flere Peter Plys citater” button_alignment=”center” _builder_version=”4.4.5″ custom_button=”on” button_text_size=”16px” button_text_color=”#FFFFFF” button_bg_color=”#89B7B4″ button_border_width=”0px” button_border_radius=”0px” button_use_icon=”off”][/et_pb_button][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”4.4.5″][et_pb_text _builder_version=”4.4.5″]

Eller et Hella Joof citat om kærlighed

[/et_pb_text][et_pb_image src=”https://citatfabrikken.dk/wp-content/uploads/2020/12/joof-citat.png” title_text=”joof-citat” _builder_version=”4.4.5″][/et_pb_image][et_pb_button button_url=”/citater/forfatter/hella-joof/” button_text=”Flere Hella Joof citater” button_alignment=”center” _builder_version=”4.4.5″ custom_button=”on” button_text_size=”16px” button_text_color=”#FFFFFF” button_bg_color=”#89B7B4″ button_border_width=”0px” button_border_radius=”0px” button_use_icon=”off”][/et_pb_button][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=”4.4.5″][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.4.5″][et_pb_divider _builder_version=”4.4.5″][/et_pb_divider][et_pb_text _builder_version=”4.4.5″ header_2_font=”|700|||||||” header_2_font_size=”25px” text_orientation=”center”]

Følg os

[/et_pb_text][et_pb_social_media_follow use_icon_font_size=”on” icon_font_size=”21px” _builder_version=”4.4.5″ text_orientation=”center”][et_pb_social_media_follow_network social_network=”facebook” url=”https://www.facebook.com/Citatfabrikken” _builder_version=”4.4.5″ background_color=”#3b5998″ follow_button=”off” url_new_window=”on”]facebook[/et_pb_social_media_follow_network][et_pb_social_media_follow_network social_network=”instagram” url=”https://www.instagram.com/citatfabrikken/” _builder_version=”4.4.5″ background_color=”#ea2c59″ follow_button=”off” url_new_window=”on”]instagram[/et_pb_social_media_follow_network][et_pb_social_media_follow_network social_network=”pinterest” url=”https://www.pinterest.dk/citatfabrikken/” _builder_version=”4.4.5″ background_color=”#cb2027″ follow_button=”off” url_new_window=”on”]pinterest[/et_pb_social_media_follow_network][/et_pb_social_media_follow][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]
(Visited 333 times, 1 visits today)