Det er i disse år sjældent, at jeg finder tid til at bladre avisen igennem – nærmest uanset hvilken avis det drejer sig om. Så derfor gør det mig ekstra glad, at jeg sidste søndag tog mig tid til, at bladre en avis igennem.

Jeg bliver i første omgange fanget af citatet:
”Fordi vi ikke formår at få vores daglige overskud fordelt til nogen, der trænger, ja, så er det faktisk på sin plads at græde over spildt mælk.”

Jeg bliver nysgerrig og får læst en meget inspirerende artikel af Merete Ipsen. Hun mener, vi skal dele ud af vores overskuds mælk og det er til at græde over, når vi ikke gør det.

Måske er det utopi, at dele ud af vores overskudslager? Men citat i sit rette sammenhæng gav nu endnu mere mening. Jeg vil gerne dele Meretes budskab, så citat er naturligvis blevet oprettet på citatfabrikken.dk.

Du må gerne dele citatet, hvis du også mener det er til at græde over, når vi ikke dele ud af vores ”spildte mælk”.

Find citatet på citatfabrikken.dk //citatfabrikken.dk/citat/merete-ipsen/713/

(Visited 256 times, 1 visits today)