Søndag var dag nr. 21, hvor min telefon ringede kl. 04.30. Det skulle fejre med bær og bobler på en bæk i Silkeborg. Dog først efter den smukkeste gåtur, hvor solen stod op og fuldmånen langsomt forsvandt. Ja, og så var der lige det med en svømmetur i det 17 grader ”varme” vand?
Og tak til Anette Raaby, fordi du udfordre og inspirere mig. Jeg forstår virkelig godt hvorfor du og dine kurser er så efterspurgte.

Efter den friske morgentur kørte jeg hjem til min 3 skønne kastanjer og deres far. De havde bagt boller og bygge et enormt Lego hus.

21 dages målrettet arbejde
De sidste 21 dage har ellers været meget målrettet arbejder foran skærmen. I samarbejde med mine dygtige kollegaer fra Webbureauet Infoserv er jeg nået rigtig langt.
Citatfabrikken har fået 500 nye danske citater. Du kan nu finde rigtig mange citater om kærlighed, citater om livet, citater om motivation og mange andre skønne citater på Citatfabrikken.

Vi har også prøvet, at gøre Citatfabrikken mere brugervenlig, så nu skulle de gerne være lettere, at finde citater.
Feedback modtage altid meget gerne. Du kan altid sende en e-mail på lone@citatfabrikken.dk, så hører du fra mig.

Hvad så nu?

Det har været så inspirerende, at ændre vaner – så lige nu er der ingen vej tilbage. Næste mål 04.30, dog kun 5 dage om ugen til og med november. Jeg glæder mig allerede.

(Visited 282 times, 1 visits today)